Contact

Over ons

Aanbiedingoverzicht is ontstaan uit de behoefte om alle aanbiedingen te vinden op internet overzichtelijk bij elkaar te krijgen. Zelf waren wij vaak lang aan het zoeken om het geschikte kado of gewenste artikel te krijgen.

Aanbiedingoverzicht is geen bedrijf maar wij zijn ‘slechts’ een verzamelwebsite voor aanbiedingen, kortingen, acties en vouchers. Als koper koop je direct bij de verkoper. Je hebt direct contact met de verkoper van de producten. Alle verkopende partijen zijn officiële bedrijven die voldoen aan alle wettelijke eisen voor webwinkels. Aanbiedingoverzicht is een particulier initiatief en treedt op als affiliatie volgens de stichting reclamecode

Door te kiezen voor één of meerdere van de op deze verzamelwebsite getoonde producten wordt je direct geleid naar de webshop van de desbetreffende verkopende partij. Je betaalt direct aan de verkopende partij. Bij klachten of retourneren dien je ook rechtstreeks contact op te nemen met de verkopende partij.

Contact

contact aanbieding overzicht

Heb jij ook producten die je hier zou willen verkopen? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier. Met het verzenden van het formulier verklaar je akkoord te zijn met ons privacybeleid.

Je kan ook een email sturen naar info@aanbiedingoverzicht.com

Aanbieding Overzicht is een onderdeel van Bernard’s Import | KvK nr: 76972259 | BTW nr. 219834696B01